Indeks Przepisów Vegan Tęczowy Sokowy Detoks i przepis na moje ulubione smoothie Czerwona sesja dla Werandy i gazpacho z czereśniami Zielone Koktajle- sesja dla magazynu Moje Gotowanie Granaty i Wegańska Panna Cotta Wegańskie muffiny z chia i żurawiną Chipsy z kapusty oraz sesja dla Magazynu Moje Gotowanie Pęczak z morelami i sesja dla Magazynu Moje Gotowanie Wegański sernik z awokado- sesja dla magazynu Moje Gotowanie Salsa z Mango i sesja dla magazynu Moje Gotowanie Melonowa granita z mango i wodą różaną Buraczane lody Wegański lukier do pierniczków Sałatka z pieczonym avokado Litewski ser jabłkowy Lokal Vegan Bistro Gazpacho po portugalsku Gofry- chrupiące i wegańskie Wegańska Pavlova Sałatka z kwiatów jarmużu Guacamole z kiszonymi ogórkami Galaretka cytrusowa Zupa z pieczonych marchewek Chutney ze śliwek Sałatka "To jest pyszne!" Syrop pachnący bzem Czapati (roti)- indyjskie podpłomyki Faworki bez jajek -najlepsze! Prosta zupa z fasoli mung Bezy bez jajek. Niemożliwe? Wegetariańskie Mielone Ciasta bez jajek Najlepsze kokosowe ciasteczka i Sylwestrowa sesja dla Werandy Wegańskie muffiny z chia i żurawiną Książka "Słodka Kuchnia Roślinna" - rozstrzygnięcie konkursu Książka "Słodka Kuchnia Roślinna" Mirabelkowa sesja dla magazynu Moje Gotowanie i gniazdka z ciasta philo Babka z jagodami i jogodowa sesja dla magazynu Moje Gotowanie Bułeczki orzechowe- sesja dla magazynu Moje Gotowanie Wegański sernik z awokado- sesja dla magazynu Moje Gotowanie Domowe Pralinki "Karmelove Love" i świąteczna sesja dla Weranda Country Różowo-miętowa sesja dla Werandy Wegański lukier do pierniczków Tort bez jajek- truskawkowo-poziomkowy Gofry- chrupiące i wegańskie Wegańska Pavlova Ciasteczka walentynkowe Jesienne ciasteczka Leny Rolada różano-malinowa Tarta Rabarbarowa Tort bez jajek-mocno czekoladowy Faworki bez jajek -najlepsze! Kruche ciasteczka- zimowe gwiazdki Sernik jogurtowy Marchewkowe ciasto Sernik bez jajek- najlepszy! Tort z kwiatami z ananasa Sernik na zimno z borówkami Tarta Morelowa Jagodzianki Bezy bez jajek. Niemożliwe? Inne słodycze Zielony Dżem z Kiwi i Agrestu- Sesja do Magazynu Country Słodkie Prezenty- sesja dla Magazynu Country Inkowe przepisy Gruszki- karnawałowe przyjęcie! Granaty i Wegańska Panna Cotta Konfitura z kumkwatów i sesja dla Mojego Gotowania Lody z czarnym sezamem i sesja do magazynu Moje Gotowanie Domowe Pralinki "Karmelove Love" i świąteczna sesja dla Weranda Country Melonowa granita z mango i wodą różaną Deser jaglano-różany z truskawkami Różowo-miętowa sesja dla Werandy Buraczane lody Domowy jogurt daktylowy Litewski ser jabłkowy Tort bez jajek- truskawkowo-poziomkowy Mus czekoladowy z jeżynami Deser jogurtowy z truskawkami Nadziewane cytryny Galaretka cytrusowa Syrop pachnący bzem Mishti Doi- słodki jogurt Lody jogurtowo-agrestowe Akacja w tempurze Włoskie orzechy w karmelu Domowa Piekarnia Mikro Listki, Wytrawna Babka oraz sesja dla Magazynu Country Jesienne pierożki Czapati (roti)- indyjskie podpłomyki Wyczarowane z mleka Domowy jogurt daktylowy Tort bez jajek- truskawkowo-poziomkowy Deser jogurtowy z truskawkami Twarożek z rzodkiewką Jak zrobić jogurt Labneh- ser z jogurtu Jak zrobić panir Sałatka "Addio Pomidory" Mishti Doi- słodki jogurt Jak zrobić Twaróg Dania główne Porzeczki- sesja dla Magazynu Country Zupa krem z czerwonej kapusty i sesja dla magazynu Country Jajka na parmezanowych chmurkach i wielkanocna sesja dla Werandy Święta Last Minute Spaghetti z oscypkiem oraz oscypkowa uczta dla Magazynu Country Pizza z morelami i morelowa sesja do magazynu Weranda Ziemniaczki w makowej panierce- makowa sesja do Weranda Country Zielone gnocchi i bobowa sesja dla Weranda Country Pęczotto z Karczochami i sesja dla Magazynu Moje Gotowanie Zupa z jarmużem i jarmużowa sesja dla magazynu Moje Gotowanie Pieczone szparagi i szparagowa sesja dla magazynu Moje Gotowanie Chipsy z cukinii i cukiniowa sesja dla Weranda Country Pęczak z morelami i sesja dla Magazynu Moje Gotowanie Kofta buraczana Panir Butter Masala Bigos wegetariański- najlepszy! Kofta w sosie pomidorowo-paprykowym Jesienne pierożki Pizza Śliwkowa Sałatka "To jest pyszne!" Nadziewane kwiaty dyni Pierogi z jagodami Kitri, Kichari chaczapuri- gruzińska pizza Leniwe pierogi Zapiekanki z podgrzybkami Pierogi z bobem i szałwią Biała pizza z kurkami Wegetariańskie Mielone Zupy Zupa krem z czerwonej kapusty i sesja dla magazynu Country Wielkanoc z Jajem- Zupa chrzanowa oraz sesja dla magazynu Weranda Kolorowe Kalafiory- sesja dla magazynu Weranda Country Czerwona sesja dla Werandy i gazpacho z czereśniami Zupa z młodej cebulki i sesja dla Weranda Country Zupa z rzodkiewek i rzodkiewkowa sesja dla magazynu Moje Gotowanie Gazpacho po portugalsku Zupa z pora- czyli pora na zmiany Zupa z pieczonych marchewek Chłodnik z Avokado Barszcz, który zwiedził świat Prosta zupa z fasoli mung Mocno majerankowa zupa fasolowa Zupa miętowo-groszkowa Zielono mi! Zielone Koktajle- sesja dla magazynu Moje Gotowanie Pieczone szparagi i szparagowa sesja dla magazynu Moje Gotowanie Wegański sernik z awokado- sesja dla magazynu Moje Gotowanie Salsa z Mango i sesja dla magazynu Moje Gotowanie Mąka z ciecierzycy- sesja dla Moje Gotowanie Napoje Tęczowy Sokowy Detoks i przepis na moje ulubione smoothie Inkowe przepisy Gruszki- karnawałowe przyjęcie! Zielone Koktajle- sesja dla magazynu Moje Gotowanie Melonowa granita z mango i wodą różaną Syrop pachnący bzem Podstawy Masło oliwkowe i oliwkowa sesja dla Magazynu Moje Gotowanie Chutney ze śliwek Jak zrobić jogurt Jak zrobić panir Mus jabłkowy Jak zrobić Twaróg Dzieci to lubią Spaghetti z oscypkiem oraz oscypkowa uczta dla Magazynu Country Ziemniaczki w makowej panierce- makowa sesja do Weranda Country Konfitura z kumkwatów i sesja dla Mojego Gotowania Lody z czarnym sezamem i sesja do magazynu Moje Gotowanie Chipsy z cukinii i cukiniowa sesja dla Weranda Country Buraczane lody Domowy jogurt daktylowy Wegański lukier do pierniczków Litewski ser jabłkowy Tort bez jajek- truskawkowo-poziomkowy Deser jogurtowy z truskawkami Twarożek z rzodkiewką Gofry- chrupiące i wegańskie Jesienne ciasteczka Leny Pierogi z jagodami Czapati (roti)- indyjskie podpłomyki Faworki bez jajek -najlepsze! Kruche ciasteczka- zimowe gwiazdki chaczapuri- gruzińska pizza Leniwe pierogi Mus jabłkowy Mishti Doi- słodki jogurt Biała pizza z kurkami Lody jogurtowo-agrestowe Jagodzianki Akacja w tempurze Wegetariańskie Mielone Fotografia (nie tylko) kulinarna Porzeczki- sesja dla Magazynu Country Sylwester 2024- sesja kulinarna dla magazynu Weranda 10 urodziny Green Morning- rozdajemy prezenty! Lepiej późno niż wcale czyli Podsumowanie 2022 roku Oliwkowa sesja dla Weranda Country Sesja kurkowa dla magazynu Weranda Czosnek Niedźwiedzi- sesja dla magazyny Country Wielkanoc z Jajem- Zupa chrzanowa oraz sesja dla magazynu Weranda Cytrynowa Uczta- sesja dla magazynu Weranda Żegnaj roku 2021- dziękuję za wszystko!!! Różowa sesja na 20-lecie magazynu Weranda Kolejne wyróżnienie w międzynarodowym konkursie fotografii kulinarnej Spaghetti z oscypkiem oraz oscypkowa uczta dla Magazynu Country Żegnaj 2020 roku-dziękuje, że byłeś dla mnie łaskawy! Słodkie Prezenty- sesja dla Magazynu Country Na grzyby- sesja dla magazynu Country Jesienna uczta z kozimi serami Poszukujemy pary na kurs fotografii kulinarnej Inkowe przepisy Kozia Farma Złotna- czyli lubię wracać tam gdzie byłam już Historia pewnego zdjęcia Kalendarz Inki- rozstrzygnięcie konkursu. Gruszki- karnawałowe przyjęcie! Kalendarz Inki- konkurs!! Zimowe Boże Narodzenie Świąteczne dekoracje - sesja do magazynu Country Spacery fotograficzne Zielone gnocchi i bobowa sesja dla Weranda Country Zapisy na letnie kursy fotografii kulinarnej Mój mały-duży sukces Pozdrawiam z Sycylii Moje kolejne piękne Fotograficzne SPA, Sycylia 2018 Granaty i Wegańska Panna Cotta Pałac Kamieniec -rozstrzygnięcie konkursu Pałac Kamieniec- uwaga KONKURS! Letnie kursy fotografii kulinarnej Warsztaty fotografii kulinarnej -ostatnie dwa miejsca przed wakacjami Książka "Słodka Kuchnia Roślinna" - rozstrzygnięcie konkursu Książka "Słodka Kuchnia Roślinna" Kurs fotografii kulinarnej- ostatnie wolne miejsce w lutym Moje Cztery Pory Roku Igi Sarzyńskiej - ZIMA Chipsy z kapusty oraz sesja dla Magazynu Moje Gotowanie Kozia Farma Złotna KONKURS książka "Moje Cztery Pory Roku"- Igi Sarzyńskiej Agrest- sesja dla magazynu Weranda Country Kurs fotografii kulinarnej- ostatnie wolne miejsce na wakacje Mirabelkowa sesja dla magazynu Moje Gotowanie i gniazdka z ciasta philo Babka z jagodami i jogodowa sesja dla magazynu Moje Gotowanie Poziomkowa sesja dla magazynu Moje Gotowanie Wielkanocna sesja dla Weranda Country Książka "Moje cztery pory roku"- rozstrzygnięcie konkursu Moje Cztery Pory Roku- Iga Sarzyńska- książka- konkurs Fotograficzne SPA- Sycylia 2017 Bułeczki orzechowe- sesja dla magazynu Moje Gotowanie Żegnaj 2016 roku- byłeś wspaniały! Salsa z Mango i sesja dla magazynu Moje Gotowanie Mąka z ciecierzycy- sesja dla Moje Gotowanie Kolorowe Ziemniaki -sesja dla Moje Gotowanie Jesienne Dekoracje- sesja dla Weranda Country Kurs fotografii kulinarnej w Akademii Nikona W pomidorowym raju (?) - sesja dla Weranda Country Jeżynowa sesja dla Magazynu Moje Gotowanie Sosy do sałatek- sesja dla Magazynu Moje Gotowanie Wakacyjne Kursy Fotografii Kulinarnej. Ziołowa sesja dla Weranda Country Różowo-miętowa sesja dla Werandy Groszkowa sesja dla Weranda Country Wiosna w kolorze blue. Fotograficzne SPA na Sycylii Cytrusowa sesja dla Weranda Country Żegnaj 2015 roku- byłeś wspaniały! Deser "Makowa Panienka" Dyniowa uczta z czterech stron świata- sesja dla Voyage Żegnaj lato na rok oraz parę słów o tym jak fotografować tej jesieni. Lokal Vegan Bistro Sesja dla Weranda Country Wakacje w Chorwacji Food Photography Workshop for English Speaking Students Otwarte zapisy na kursy wakacyjne Wielka cytrusowa sycylijska rodzina Warsztaty w Dublinie Idzie zima! Pokonkursowe opowieści Jesienne pierożki Spóznione urodziny bloga Sesja dla marki DUKA Fotografia kulinarna- lekcja stylizacji Życie jest Piękne! Sernik na zimno z borówkami Witam-Poznajmy się! Akacja w tempurze Do poczytania Żegnaj 2023 roku- dziękuję za wszystko co przyniosłeś! Ogłoszenie wyników konkursy z książką Inki 10 urodziny Green Morning- rozdajemy prezenty! Lepiej późno niż wcale czyli Podsumowanie 2022 roku Żegnaj 2016 roku- byłeś wspaniały! Jesienne Dekoracje- sesja dla Weranda Country Fotograficzne SPA na Sycylii Żegnaj 2015 roku- byłeś wspaniały! Wszystkiego Wspaniałego! Dyniowa uczta z czterech stron świata- sesja dla Voyage Żegnaj lato na rok oraz parę słów o tym jak fotografować tej jesieni. Lokal Vegan Bistro Wakacje w Chorwacji Cała Polska pachnie bzem! Wiosna! Ach! To ty! Wielka cytrusowa sycylijska rodzina Idzie zima! Jesienne ciasteczka Leny Świat się zatrzymał Dajcie czasowi czas. Konkurs urodzinowy- warsztaty fotografii kulinarnej do wygrania! Spóznione urodziny bloga Pierogi z jagodami Tort bez jajek-mocno czekoladowy Sesja dla marki DUKA Kitri, Kichari Faworki bez jajek -najlepsze! Sprawy organizacyjne Kruche ciasteczka- zimowe gwiazdki chaczapuri- gruzińska pizza Marchewkowe ciasto Sernik bez jajek- najlepszy! Barszcz, który zwiedził świat Prosta zupa z fasoli mung Jesień idzie- nie ma na to rady... Leniwe pierogi Mus jabłkowy Życie jest Piękne! Mishti Doi- słodki jogurt Mocno majerankowa zupa fasolowa Jak zrobić Twaróg Biała pizza z kurkami Jagodzianki Witam-Poznajmy się! Wegetariańskie Mielone Włoskie orzechy w karmelu